«Година коду» в Солонянському районі


«Година коду» в Іверському ЗЗСО

Під девізом "Кожна дитина заслуговує на можливості" 4 грудня 2018 року пройшла "Година коду" в Іверському ЗЗСО під керівництвом вчителя інформатики Лахай С.В.. Взяли участь 17 учнів 5 класу. Всі учасники разом з вчителем отримали сертифікати.




У школі з 3 грудня по 9 грудня проводилися заходи у рамках Години коду. За тиждень учні отримали 44 сертифікати. Деякі діти отримали не один сертифікат.

Метою Години коду не є навчити всіх бути експертами у програмуванні за одну годину. Одна година достатня лиш для того, щоб переконатись, що інформатика є цікавою та творчою, доступною для будь-якого віку, для всіх учнів, незалежно від попередніх знань. Мірилом успіху нашої кампанії є не те, скільки знань з інформатики отримає учень - успіх, натомість, втілюється у широкому залученні учасників різної статі, етнічних та соціо-економічних груп, і, як наслідок, захоплення та заохочення вивчення курсу інформатики на різних рівнях

З 03.12 по 07.12 учні 5-9 класів Письмечівського ЗЗСО І-ІІ ступенів долучилися до Всесвітнього тижня інформатики у рамках проекту «Година Коду»


Немає коментарів:

Дописати коментар