Тиждень інформатики 2018-2019 н.р.

У Військовій СШ 

Протягом 11-16 листопада 2018 року, згідно плану, у школі було проведено тиждень інформатики. Метою та основним завданням тижня було поглиблення й розширення знань з інформатики; підвищення інтересу учнів до предмету; формування пізнавальної активності, розширення кругозору учнів; формування креативних комунікативних умінь школярів; розвиток особистісних якостей та інтелектуальних здібностей учнів; систематизація урочної та позаурочної діяльності учнів, які забезпечують підвищення мотивації та пізнавального інтересу учнів, сприяють розкриттю внутрішнього потенціалу учнів.


У рамках тижня було проведено ряд заходів. Детальніше на сайті школи


12 листопада відбулося урочисте відкриття тижня інформатики на загальношкільній лінійці. Учні 5-9-х класів прийняли участь у міжнародному конкурсі «Бобер». Розпочалася Гра КС «Найкращий майстер школи 2018». (протягом  тижня)
13 листопада учні 2-3-х класів взяли  участь у міжнародному конкурсі «Бобер».Цього ж дня всі бажаючі взяли  участь в конкурсі «Година коду».
14 листопада учні 5-6 класів з цікавістю взяли участь у конкурсі ерудитів. Змагалися дві команди: «Хакери»(5 кл) та «Комп'ютерні друзі»(збірна 5-6 кл). Перемогла команда «Хакери».

Під час тижня інформатики у школі відбулося змагання серед учнів 7-8 класів «Турнір інформатиків». Перемогу здобула збірна команда «Андроїди»(7-8 кл)
Був проведений конкурс комп'ютерного малюнка. Найкращі малюнки намалювали: Швець Єлізавета(8 кл), Піпка Єгор(7 кл), Федорук Катерина(7 кл).



16 листопада у кабінеті інформатики і на кожній перерві проводився конкурс-змагання «Я – найшвидший друкар школи -2018».

 Найкращі результати показали учні: Наріжна Тетяна(8 кл) та Шевченко Софія(7 кл), а потім були підведені підсумки тижня інформатики та урочисте нагородження переможців.

У Сурсько-Михайлівській СШ

За матеріалами http://syrmih.dnepredu.comhttp://syrmih.dnepredu.com/uk/news-1174-2170/Тиждень інформатики в нашій школі завжди цікаве «дійство» тому, що учні із задоволенням приймають участь у заходах тижня, бажаючи визначити переможців-знавців інформатики.
Перший день тижня припав на випробування в Міжнародному конкурсі знавців інформатики «Бобер-2018». Четверо учнів школи, а саме Баграмян Давид, Кошевич Дарина, Чорний В'ячеслав із 6 класу та Фірсов Михайло учень 8 класу, неодноразові учасники та переможці цього конкурсу, виконували конкурсні завдань.
В рамках тижня інформатики учні школи брали участь у вікторинах, розв'язуванні кросвордів, ребусів та заходах в рамках тижня. Найбільш вражені були учні 2 класу, бо в такому заході вони приймали участь вперше: боротьба була напружена та все ж рахунок виявився рівним. Молодці!

у Петриківській НСШ
В рамках тижня інформатики учні школи взяли участь у конкурсі "Бобер"

 



Немає коментарів:

Дописати коментар